NOVOSTI

Prijavite se ukoliko želite da Vam novosti sa sajta stizu besplatno na Vašu e-mail adresu

E-mail:

Potvrđeno
Nepotvrđeno

USKORO

Radionice pod nazivom "Gradi svoju veštinu"

Lični plan i posao:

Izuzetno aktivan mesec na poslovnom planu. Početak meseca donosi hiperaktivnost, koja će se smenjivati sa trenucima bezvoljnosti, kada će sve oko Vas biti u haosu i kada ćete izgubiti iz vida smisao da uopšte nešto dalje svojom aktivnošću možete doprineti. Ne dozvolite da Vas opšte stanje haosa uvuče u tu jednu pomalo depresivnu situaciju na poslu. Mogućnost loših procena je povećana tokom ovog perioda, pa pre nego što potpišete značajna dokumenta dobro razmislite da li ste sve faktore uzeli u obzir. Ne dozvolite da Vas beznačajni detalji odvuku na pogrešnu stranu. Budite jasni prilikom određivanja prioriteta i pokušajte da zadržite svest o celini. Period posle 20. marta biće period kada ćete imati prilike da pokažete koliko ste uradili na izgradnji svoje nove ličnosti koju biste želeli da prezentujete drugima. Odnosi sa poslovnim partnerima će Vam doneti ovakvu vrstu izazova, a Vi se potrudite da svojim novim samopouzdanjem iznesete sopstvene ideje i stavove, za koje dobro znate da Vam je bila potrebna čitava večnost da ih proanalizirate i uverite se u njihovu valjanost.

Slobodni:

Početkom meseca nećete imati previše vremena za sebe, a društvene aktivnosti će se za Vas većim delom odvijati na poslovnoj sceni. Kako mesec bude odmicao, pritisci sa svih strana će rasti, a time i Vaša potreba za jednom intenzivnom i strastvenom vezom. Potreba za uzbuđenjima i Vaša otvorenost za drugačiji tip partnera od onoga koji Vas je do sada privlačio, može privući jednu veoma interesantnu osobu, koja je oličenje svih onih osobima koje ste do sada izbegavali. Veliki izazov je pred Vama, a Vašu fasciniranost novim partnerom, njegovim intelektom, ličnošću, originalnošću može potamneti Vaša svest da to ne može biti jedan klasičan odnos, koji Vi negde potajno priželjkujete. Period koji donosi sam kraj marta meseca je jedan od boljih za Vas na ljubavnom planu, pa možda bi bilo dobro da ovoga puta ne mudrujete previše, već da prihvatite lepotu sadašnjeg trenutka i prepustite se toku. Pokušajte da savladate stereotipe na koje ste do sada navikli i otvorite svoj um za nešto sasvim novo i drugačije. Koliko god cela priča izgledala nestabilno i vetropirasto, potencijal za određenu vrstu odnosa postoji. Ukoliko Vaša očekivanja i preterani zahtevi, kao i Vaša predstava o tome kako bi jedna veza trebalo da izgleda ne uspeju da pokvare ovaj momenat, onda su svi preduslovi za početak veze potpuno otvoreni.

Zauzeti:

Veoma interesantan i prilično buran period je pred Vama. Opozicija Saturna i Urana još uvek traje, i mada stidljivo počinje da popušta, upozorava Vas da nije još došlo vreme da se opustite. Posle 11. marta pred Vama će se ukazati niz mogućnosti za razrešenje konfliktne situacije između Vas i partnera. Mogućnosti koje Vam se nude ne predstavljaju za Vas očekivano rešenje i moguće je da Vam se neće previše svideti. Potreba za promenom dostiže kulminaciju tokom marta, a Vaša svest o tome može mnogo uticati na dalji tok i razvoj situacije. Ukoliko prihvatite neminovnost promene i uspete da se dogovorite sa partnerom kako to da izvedete, onda ste jako blizu raspleta. Opasnost po Vaš odnos mogu doneti Vaša očekivanja i insistiranje na onakvoj vrsti odnosa koja negde ni Vama ne odgovara, jer je odavno izgubila suštinu. Insistiranje da forma odnosa ostane po svaku cenu kao do sada i da se ništa ne menja može negativno uticati na partnera i dovesti u pitanje dalji opstanak Vašeg zajedničkog života. Za one Device koje uspeju da prevaziđu sopstvene strahove i isprate neminovnost promene krajem marta čeka veoma intenzivan ljubavni period i povezivanje sa partnerom na jedan mnogo intimniji način nego što je to do sada bilo moguće.Comments are closed.