NOVOSTI

Prijavite se ukoliko želite da Vam novosti sa sajta stizu besplatno na Vašu e-mail adresu

E-mail:

Potvrđeno
Nepotvrđeno

USKORO

Radionice pod nazivom "Gradi svoju veštinu"

Lični plan i posao:

Vas očekuje zaista puno rada, ali će Vam posao i puniti baterije. Osećaćete se dobro, bez obzira što će ovo polje za Vas ovog meseca biti prvo na listi Vaših prioriteta. Doduše, u jednom trenutku ćete se malo pokolebati, mislićete ne da nećete moći da se nosite sa situacijom, već ima li sve to smisla. Opozicija Saturna i Urana dešava se upravo preko osa Vaše desete i četvrte kuće, što će doneti sve veće i veće zahteve što se tiče Vaše karijere, kao i Vaše porodice i u vezi sa obavezama u Vašem domu. Bićete pod velikim stresom, ali ćete nalaziti u sebi snagu i motiv da se sa tim nosite. No, ova opozicija svakako čeka na Vas da donesete u jednom trenutku krupnu i radikalnu odluku u vezi Vaše karijere, pa počnite polako da razmišljate o tome, kako Vas ne bi u jednom trenutku iznenadile okolnosti. Jupiter je trenutno u veoma dobrim odnosima sa ovom opozicijom, tako da imate još vremena, ali ne previše. Bez obzira na sve, Vi ste još uvek u pozitivnom raspoloženju, vedri i otvoreni. Velika kreativnost tokom ovog meseca, iskoristite je, u najgorem slučaju bar da na svoj originalan način prevaziđete teškoće na poslu i da im se smejete u lice.

Slobodni:

Stvari koje će se odvijati na poslu i u Vašem domu će Vas veoma opteretiti tako da ćete se truditi da pronađete ventil upravo kroz poneku avanturu. Bićete veoma veseli, originalni i duhoviti, zasenićete svojom duhovitošću iintelektualnom vrcavošću svoju okolinu i zaista ćete biti osoba na kojoj se ništa od Vaših problema neće primećivati. Bićete veoma popularni gde god se pojavite, a bićete i pozivani na različite vrste društvenih okupljanja. Vrlo je verovatno da ćete upoznati osobu koje će Vas zaista impresionirati i koja će Vas u emotivnom smislu prilično pomeriti, ali je ulazak u vezu sa ovom osobom pod velikim znakom pitanja. Prepreke mogu biti i zbog emotivnog statusa ove osobe, a razrešenje dolazi sredinom meseca.

Zauzeti:

Partner je pod velikim pritiskom, što zbog poslovnih problema, to i zbog očekivanja u smislu odnosa sa svojom porodicom. Problemi na ovim poljima činiće ga veoma napetim i nervoznim, ali Vi ste ti koji možete svojom vedrinom i šarmom, koji Vam u ovom periodu neće nedostajati, pomoći partneru da se opusti i smiri. Prva polovina meseca može doneti određene konflikte, ali ništa što ne može da se reši. Svojom lepršavošću i vedrim pogledom na život i svet oko sebe pomozite partneru da izađe iz teskobe sopstvenog sveta i sopstvenih ograničenih predstava, kad su u pitanju njegovi trenutni problemi. Veoma napet period od 12. do 20. novembra. Tada je najbolje da pustite i da se više ne mešate. Ovo je period kada partner mora sam sa sobom reši to što ima.Ukoliko se umešate, to za Vas teško da će se dobro završiti. Izađite, provedite se, dozvolote partneru da sam dođe do rešenja. Poslednja trećina meseca je period kada problemi ostaju iza Vas, ili bar partner prestaje da bude preterano njima zaokupljen.Comments are closed.