NOVOSTI

Prijavite se ukoliko želite da Vam novosti sa sajta stizu besplatno na Vašu e-mail adresu

E-mail:

Potvrđeno
Nepotvrđeno

USKORO

Radionice pod nazivom "Gradi svoju veštinu"

Lični plan i posao:

Na poslovnom planu, jedan veoma aktivan i kreativan period je pred Vama. Prva polovina meseca, veoma stimulativna za Vas. Ovo je period kada ćete konačno, posle dužeg vremena, prihvatiti određene probleme koji su pred Vama kao izazove i to će Vas dodatno motivisati da se, na neki način, uhvatite u koštac i da date veliki broj ideja i kreativnih rešenja. Imaćete, doduše, manje energetske padove, ali iz njih ćete jako brzo izlaziti. Opustite se i prepustite ovoj stvaralačkoj energiji, pokažite sigurnost u ono što ste smislili i ovaj mesec će Vas u poslovnom smislu izbaciti u prvi plan. Osetićete veliku sigurnost i poverenje sami u sebe, kao i radost što ste uspeli da u timskom smislu, pokrenete i druge oko sebe svojim novim viđenjem stvari i svojom kreativnošću. Posle 20. novembra imaćete prilike da svoje ideje lagano razrađujete i realizujete, da punom parom radite na njima, ali nije još prilika za njihovu materijalizaciju. Za konkretne, finansijske rezultate sačekajte neki drugi mesec.

Slobodni:

Ovo je generalno, mesec koji će Vam doneti puno društvenih dešavanja i naterati Vas da konačno izađete iz topline svoga doma, makar u tuđi dom. Uživaćete u mnogobrojnim dešavanjima, a sredinom meseca ukazuje se prilka da upoznate osobu koja će Vas prilično pomeriti iz Vašeg ustaljenog načina života. Utisak koji će ova osoba ostaviti na Vas zaista će biti veoma impresivan, ali kada je u pitanju ulazak u vezu sa ovom osobom to će za Vas značiti prevazilaženje određenih formi i ograničenja koja imate u svojoj glavi, i to u smislu šta je ispravno šta ne, šta je moralno, a šta ne. Ukoliko uspešno prebrodite ovaj period i budete iskreni prema sebi i sopstvenim potrebama, pred Vama se može ukazati jedan veoma interesantan, zanimljiv ali i veoma transformišući odnos, što negde svim srcem i želite.

Zauzeti:

Vaš odnos polako ulazi u fazu tokom koje će polako morati da se transformiše i suštinski promeni. Ovo će usloviti određene konflikte, ali za sada se to ipak kako-tako prevazilazi. Osećate da je jaz postao ogroman, da Vaša veza prosto vapi za promenom, ali ste ipak zadovoljni određenim stvarima, u smislu strukture Vašeg odnosa koju ste zajedničkim naporima uspeli da uspostavite. Generalno, ovaj mesec Vas još malo pušta da se odmorite, a period posle 13. novembra pa do kraja meseca predstavljaće za Vas i Vašeg partnera jako lep i divan mesec, mesec kada ćete oboje uživati u nanovo probuđenim emocijama, emocije koje su sada mnog zrelije i osvešćenije nego što je to bilo ranije. Osećate jednu duboku povezanost sa partnerom, pa iako osećate da dolaze za Vas periodi kada će neophodne promene morati da se učine, želite da živite sada i ovde i uživate u svim ovim lepim trenucima koji su na pomolu tokom novembra meseca. A to je i najbolje što možete da uradite u ovom trenutku.Comments are closed.