NOVOSTI

Prijavite se ukoliko želite da Vam novosti sa sajta stizu besplatno na Vašu e-mail adresu

E-mail:

Potvrđeno
Nepotvrđeno

USKORO

Radionice pod nazivom "Gradi svoju veštinu"

Lični plan i posao:

Početak meseca donosi jednu veliku dilemu u poslovnom smislu, i to u smislu ličnog zadovoljstva odnosno nezadovoljstva postojećim. Nažalost, opozicija Saturna i Urana postaje sve oštrija, a Vi još uvek ne možete da se odlučite šta je za Vas dovoljno dobro. Stari posao i stare strukture donose svoja ograničenja, a novo koje se nazire ne nudi Vam mnogo bolje od starog. I Vi polako počinjete da se vrtite u začaranom krugu. Venera, koja tokom prve polovine pravi T-kvadrat sa ovom opozicijom pojačaće nezadovoljstvo i ubrzaće Vašu odluku. Period posle 13. novembra šalje Vam veoma pozitivnu vibraciju od strane Jupitera, koji će Vam i dalje nuditi šanse i prilike u oba smera. Doduše, škrto, pošto je u Jarcu, ali još ovog meseca imaćete priliku da napravite izbor koji može biti za Vas produktivno rešenje i koju možete svesno doneti. Period koji nailazi, zaoštriće dodatno situaciju i teško da ćete pod pritiskom koji će biti sve veći moći da donesete svesnu i racionalnu odluku. Rešenje je spajanje, da se u stare strukture unesu novine i da se prihvate nove situacije, a ukoliko se odlučite za novo, onda se to novo mora temeljiti na onome što ste do sada struktuirali.

Slobodni:

Početkom meseca i dalje ćete se vrteti u staroj priči koja nikako da dobije svoj tok, a potreba za novim neće moći u ovom trenutku da se realizuje. Kako vreme bude odmicalo, Vi ćete se osećati sve bolje, čak ćete i fizički bolje izgledati jer Venera od 13. novembra počinje da se kreće Vašim znakom. Ovo će Vas činiti veoma šarmantnim i omiljenim u društvenim krugovima, bićete veoma dobro raspoloženi, ali kad su veze u pitanju postaćete ozbiljniji i konkretni. Period od 12. do 20. novembra donosi Vam poznanstvo sa osobom koja će Vas fascinirati i sa kojom je sam ulazak u vezu iz određenog razloga otežan. Ovo može od Vas zahtevati određenu transformaciju, u smislu Vaših stavova i uverenja kada su ljubav i emocije u pitanju. Ukoliko ovo uspešno prevaziđete, možete ući u jedan dubok i kvalitetan odnos. Ako ništa ne promenite, možete ostati zaglavljeni u svojim starim stavovima.

Zauzeti:

Početak meseca unosi jednu dinamiku i veliku društvenu aktivnost u Vašu vezu. Ovo će Vas prilično osvežiti i pomoći da lakše prevaziđete probleme u drugim oblastima. Druga polovina meseca biće mnogo mirnija, vreme kada ćete poželeti da imate slobodnog prostora samo za sebe, ali nažalost moraćete da napravite kompromis i da naučite da ono malo slobodnog vremena što dobijete maksimalno kvalitetno iskoristite. I partneru će smetati Vaša depresivnost i letargičnost, tako da ćete morati sve ovo nekako da uklopite – tuđa očekivanja i svoje potrebe. Prilagođavanje i kompromis su ključna reč za Vas ovog meseca.Comments are closed.