NOVOSTI

Prijavite se ukoliko želite da Vam novosti sa sajta stizu besplatno na Vašu e-mail adresu

E-mail:

Potvrđeno
Nepotvrđeno

USKORO

Radionice pod nazivom "Gradi svoju veštinu"

Lični plan i posao:

Tokom meseca decembra osećaćete se jako dobro, a priliv energije će Vas inspirisati za akciju. Svi problemi koji su Vas do sada pritiskali će Vam izgledati tako mali i osećaćete da ste im dorasli i ovo je mesec kada ćete se odlučiti da se sa njima uhvatite u koštac. Ovo zaista jeste pravi trenutak da se suočite sa svim onim neprijatnim stvarima koje ste do sada odlagali, pa ćete uhvatiti sebe kako inicirate određene stvari, pokrećete ono što Vam je do sada izgledalo da uopšte i nema smisla pokretati. Strelčevi koji ne budu kanalisali ovu energiju u konstruktivnom pravcu, u smeru donošenja odluka i razrešenja starih, bolnih pitanja, biće jako nervozni tokom celog meseca, naročito u tokom druge i treće nedelje decembra. Energija koju imate traži svoj izlaz i ako joj ne omogućite da protiče tako što će se suočavati sa izazovima i spoljnjim preprekama, onda će se ona okretati ka Vama, gušiće Vas i pritiskati, a može dovesti i do fizičke bolesti. Saturn je i ovog meseca u trigonu sa Vašim vladarem Jupiterom i daje ogroman potencijal da se Vašu snovi materijalizuju. Ovo se čak najviše odnosi na Vašu finansijsku situaciju. Ali Saturn traži određen trud i napor, aspekt sam po sebi može proći za Vas neopaženo, ukoliko ne odlučite da ga iskoristite, jer Saturn donosi samo zaslužene nagrade, a oslanjanje na Vašeg vladara, Jupitera, tj na sreću može Vam pomoći samo ukoliko ste već prethodno uložili određen trud, znanja, veštine.

Slobodni:

Vi ste ovog meseca potpuno u svom elementu. Jaki ste i puni samopouzdanja, samo ipak pripazite da Vas sve ovo ne povede i da Vam ne proradi sujeta. Može se pokazati da ste ovog meseca samo sami za sebe dobri. Postoji velika mogućnost da povredite ljude iz svoje okoline. Bićete inicijator društvenih aktivnosti, jedan jak impuls u Vama će Vas non-stop terati na akciju i jako je važno da naučite da ga kontrolišee. U suprotnom, ova energija, koja je zaista veoma moćna, može se okrenuti upravo prema Vama. Spustite loptu na zemlju, iskanališite svoju energiju u konstruktivnom pravcu kako Vam se ne bi u negativnom smislu vratila i povredila Vas. Generalno, decembar je odličan period za izlaske i provod, ali za vezu u ovom periodu svakako niste.

Zauzeti:

U periodu od 4. do 14. decembra postoji jedna snažna netrpeljivost između Vas i partnera i samo jedno obuzdavanje impulsivnih i nepromišljenih izjava može biti od velike koristi. Kritike u ovom periodu nisu dobrodošle i mogu zaista napraviti haos u Vašem emotivnom životu. Od sredine decembra mnogo bolji period, a Novu godinu možete dočekati veoma radno aktivni, tako da će Vam jedna intimnija atmosfera tipa samo Vaš partner i Vi veoma prijati. Samo to bi trebalo da bude nekako veoma nespecifično i originalno kako bi zaista predstavljalo pun pogodak.Comments are closed.